Chez Cocó

La meva sogra afirma que ella també menja l'entorn. És a dir, que valora l'espai, la decoració, l'ambient i el servei del restaurant al mateix nivell que el menjar que hi serveixen. És un tot.
És cert que, quan sortim a menjar fora de casa, valorem allò que ens proporciona el restaurant i no podem aconseguir a les nostres llars. El moment actual, amb tantes dificultats i estretors, fa que cada experiència gastronòmica viscuda al restaurant hagi d'assolir un nivell prou complaent pel comensal, ans al contrari difícilment hi repetirem.
Una experiència gastrònomica en tot el seu esplendor és el que pogut gaudir cada vegada que ens hem decidit pel restaurant Chez Cocó on l'espai, l'ambient, el servei i el menjar és de traca i mocador. No exagero.


L'ambient i la decoració proporcionen la versemblant sensació de trobar-nos a un local del s.XIX. Il·luminació, mobiliari, menatge i fins i tot el vestuari del personal facilitar que l'espai sigui màgic. Mossaics, petites olles de coure i també grans llums de vidre. L'entrada del restaurant us impactarà: la cuina oberta, penjades les grans olles de coure, el terra d'escaquer i les broches on es rosteixen les aus. Una meravella.
 
Però no venim només a contemplar la decoració, oi? La teca que ens ofereixen a Chez Cocó es basa en l'art del rostit, a l'ast: les aus; al forn: porc, garrí, vedella i ànec.
Amb la qualitat, la textura i el sabor de les coses ben fetes, cuinades amb el temps que necessiten.
Uns entrats i aperitius per posar en marxa tots els sentits: senzills, però gustosos. Sobrassa, Torta de Trujillo, espàrrecs blancs en salsa verda, canelons de gallina pepitòria... Boníssim.

El gratapaller és una de les estrelles de la carta, rostit, també amb herbes o al curri, es cuina la peça sencera. La carn, sucosa. La pell cruixent. Una delícia, acompanyada d'un platet d'amanida i unes patates fregides, superiors. I el suc del rostit, te'l serveixen dins d'una petita salsera així el comensal pot regar quan i com convingui. Hi sucareu pa, segur.

Amb les postres arriba la cirereta de l'experiència. Amablement us acompanyaran a la terrassa del restaurant, igualment decorada i il·luminada de manera màgica. No patiu pel fred, unes estufes us escalfaran i si ho necessiteu unes bones mantes per posar-vos a sobre les cames també les tindreu disponibles.
Allà, el servei de les postres assoleix un nou nivell d'atenció cap al client. La posada en escena és espectacular, els dolços i pastissos impressionants. Mai una nata batuda m'havia fet gaudir tant.
Tès, cafès, licors... la qualitat i la varietat d'opcions és aclaparadora.

Com haureu comprovat la vostra lectura ha arribat fins aquí, les dues visites que hem fet a Chez Cocó han estat excel·lents. No hi hem posat cap pega, ni tan sols l'últim cop que el restaurant era pleníssim, va baixar el nivell de qualitat i servei. Per tot això us recomano que un dia especial el trieu, la qualitat preu de l'experiència (a partir de 40€ per persona) s'ho val.

Comentaris

Entrades populars