Meatpacking Bistro

Vivim una època de modes pel que fa a tot allò relacionat amb la gastronomia que ens prové dels Estats Units. En són un bon exemple els cupcakes, els pastissos decorats amb fondants i colorants (ma germana n'és tota una mestra), però també els sandvitxos i les hamburgueses de qualitat que es troben a totes aquelles cartes i menús que vulguin estar al dia.

Ja fa un temps vam poder tastar la proposta del Meatpacking Bistro (un altre dia parlarem de la moda dels bistro), un restaurant situat a Sant Gervasi amb una carta basada en els clàssics més clàssics de la gastronomia nord-americana i especialment la de Nova York (com també ens indica el nom del local inspirat en el Meatpacking District), però amb ingredients orgànics.

El primer element que crida l'atenció quan accedeixes al local és la cuidada tasca d'interiorisme. La decoració és clarament retro en tot allò que et trobes: les cadires, els sofàs, els llums, les rajoles, els quadres...
Pel que fa a l'experiència purament gastronòmica (tot i que jo gaudeixo quasi tant de l'ambientació com dels plats), hem de dir que ens va agradar. El menjar és correcte i no traeix en absolut les clàssiques receptes dels EUA com l'amanida Cèsar, les costelles, les hamburgueses o el New York Cheesecake. Amb l'afegit que els ingredients utilitzats són orgànics i els sabors més autèntics i intensos.

La relació qualitat preu no és pas dolenta ja que es pot sopar per uns 22-25 euros per persona (compteu que nosaltres no prenem alcohol així que sou de vi o altres begudes us pujarà una miqueta més). però les racions són francament justetes, però això ja lliga amb el barri, creiem... :)

Comentaris

BakeOrDie ha dit…
Que chulo este local! Y la cheesecake es super original! Esta como invertida o upside down como dirían los americanos ;)

Entrades populars