Crêpes plenes de verdures

Per a la massa de crêpes:
125 gr farina (jo faig servir la integral) - 1 got de llet - 25gr oli -
1 pessic de sal - espècies per aromatitzar, les que us agradin més

Verdures a discreció, com:
1/2 esbergínia - 1/2 carbassó - 1 tomàquet - 1 ceba petita - 1/2 pastanaga
També: 1 bola de mozzarella - oli - sal i pebre

Barregeu els ingredients per la massa de crêpes. Deixeu reposar 30 min.
Rentar i eixugar el carbassó, l'esbergínia, la pastanaga i el tomàquet.
Talleu a rondanxes o a quadradets. Si ho feu a rodanxes podeu coures les verdures a la planxa, si ho feu a quadradets podeu fer una mena de pisto.
Jo vaig fer meitat i meitat: ceba i pastanaga a quadradets;
carbassó, esbergínia i tomàquet a rodanxes.
Feu les crêpes i farciu amb les verdures.
Abans de tancar-les, unes rodanxetes de mozzarella,
que amb l'escalfor vegetal es mig fondran.

Comentaris

Núria ha dit…
Iris que bones!!
bon cap de setmana
Iris ha dit…
Sí, són boníssimes!
bravecoast ha dit…
fuaa que buena pinta... y si en vez de creepe metes esto en un pan de pita?

Entrades populars