Arròs famós

És curiós com les persones canviem amb el temps i les experiències vitals. Això és el que vaig pensar quan vaig tastar l'arròs famós de l'Esther. Un arròs que ja feia temps que el seu chamo ens venia promocionant a l'Advocat i a mi, venent-los el seu sabor, el seu color...
A veure, no és que l'Esther no cuinés bé (només cal recordar els seus espectaculars macarrons), però al començament era poc oberta a afegir nous ingredients o modificar algunes tècniques de les elaboracions de les receptes que havia aprés. Una cosa que crec que ens passa a tots a la cuina, ens han ensenyat a fer una recepta d'una manera concreta i es fa difícil canviar-la perquè d'aquesta forma ja et va bé. A mi per exemple, quan em va explicar que la crema de carbassa la feia sense pelar la carbassa, se'm va fer estrany, però miraré de fer-ho i a veure què tal... L'aventura hallaquera, però, ens va canviar gastronòmicament a l'Esther i a mi.

Així que, quan finalment es va concretar una data per tastar l'Arròs famós, l'Advocat i jo estàvem molt i molt expectants per poder menjar-ne. I el plat no ens va decebre gens.

L'Arròs famós de l'Esther és boníssim!!!
Gràcies per convidar-nos guapa, i per l'últim tàper de macarrons, també! :)

Comentaris

Núria ha dit…
Pues te bona pinta...felicita a l'Esther...
petons
CRIS ha dit…
Doncs sí que té bona pinta, que us passi la recepte, amb tan de tropezón marí ha d'estar brutal.
Ptnts
bravecoast ha dit…
'A veure, no és que l'Esther no cuinés bé (només cal recordar els seus espectaculars macarrons)'

xDDD la esther sabe de esto?

Entrades populars