Pa 5 minuts

Ma germana em va descobrir el pa 5 minuts i ja no he parat de fer-lo. Per a principiants com jo en els temes forners va de perles. El nom li ve de la senzillesa en la seva preparació. Només cal barrejar els ingredients, deixar reposar a la nevara i enfornar quan es necessiti. Una vertadera troballa... Us deixo un dels diversos vídeos que es poden trobar a la xarxa amb aquesta recepta.


Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Si només són 5 minuts i és tan fàcil caldrà posar.ho en pràctica. Gràcies per la troballa.
La cuina vermella ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Núria ha dit…
Ui nena només veure 5 minuts dic això es per mi....jo també soc novata en aixó del pa....però vaig fent les meves proves.....
molts petons i gràcies
Maria ha dit…
Mare meva Ingrid... 5 minuts!! A la llibreta de recepte que va!!
Petonets
jorge ha dit…
ostres!! mira que cosa més interessant...m'ho apuntaré..

Salutacions
Jorge
www.pocohecho.com
ChetoCheta ha dit…
Sale muy rico y encima tienes masa para varios dias. Yo ahora con la KitchenAid me he vuelto a aficionar a hacer pan, el otro día en el Makro me compré un saco de 5 kilos de harina de fuerza!
Iris ha dit…
A veure nens i nenes, penseu que són 5 minuts de preparació després com qualsevol altre pa, cal que deixar-ho descansar i que el llevat faci la seva feina. Lo bo és que un cop ja tens la massa la pots guardar a la nevera i anar agafant.
Per a mi ha estat una autèntica troballa, ja m'ho direu quan el feu!
Ro ha dit…
Iris, allò de 12 gr. de llevat liofilitzat... vol dir llevat fresc oi? és a dir, mitja peça d'aquestes de 25g, veritat?

Es que vull tornar a fer pa i ja no me'n recordo de res!

Entrades populars