Conill Chimay (Cicle La Cuina del Cesc)

El nostre cuiner cerveser particular, en Cesc, ens regala una altra de les seves receptes carnívores i lleugeres: Conill Chimay. Us deixo amb les seves instruccions:

Com que darrerament totes les mides són a ojimetro no té massa sentit especificar quantitats, i els ingredients ja aniran sortint.

Fregim en mantega fosa cansalada fumada tallada a daus, i després posem ceba tallada fina i sofregim. Afegim el conill tallat a trossos i el daurem una mica, quan ja ha agafat color posem caldo i cervesa Chimay fins a cobrir, les especies que vulguem i ho deixem al foc hora i mitja.


Estic pensant de suprimir el caldo la propera vegada i canviar de
cervesa i posar la Moritz Epidor que també és d'alta graduació a
l'estil belga, m'han recomanat probar-ho amb Franziskaner però aquí sí
que hi ha molta diferència.

Recepta fàcil, senzilla i queda de conya!

Comentaris

Gemma ha dit…
Ha de quedar una salseta deliciosa per sucar pa...
Maria ha dit…
Totes les salses amb cervesa queden genials... i sobretot si hi poses unes patatones!!!
Petonets
Núria ha dit…
Que bona aquesta recepta...per sucar-hi pa.
petons
Iris ha dit…
No us puc confirmar lo bona que és aquesta recepta perquè el cuiner Cesc encara no m'ha convidat a casa seva a tastar-la. A veure si aquest comentari indirecte l'anima!

Entrades populars