Tartar de tonyina i guacamole

L'alvocat m'encanta, la tonyina fresca encara més.
Així que aquesta recepta ja trigava...

llom de tonyina - ceba - salsa de soja - salsa Perrins - alvocat - tomàquet - llimona - oli d'oliva - sal i pebre

Es talla la tonyina a daus, millor si ho feu amb el ganivet enlloc de passar-lo per la picadora, però també és qüestió de temps. Picar la ceba ben fineta. Es barreja amb la tonyina i s'afegeixen unes gotes d'oli d'oliva, salsa de soja, salsa Perrins, sal i pebre. Es desa a la nevera perquè refredi i marini tot bé.

Mentrestant treiem la pela de l'alvocat, posem la carn en un bol amb unes gotes de llimona perquè no s'oxidi i li afegim una mica de ceba picada, daus de tomàquet, rajolí d'oli i una mica més de llimona i barregem bé fins a obtenir el guacamole. I ja només ens queda emplatar amb un aro metàlic o fer-vos-en un retallant una ampolla d'aigua de litre i mig que és el que vaig fer jo.

Comentaris

kuse ha dit…
Molt bé, m'agrada molt la idea. Només una cosa, com ho mengem, amb torradetes o alguna altra cosa?

Salut i gràcies!
Iris ha dit…
Kuse, amb torradetes seria perfecte!!!

Entrades populars