Ensalada chilena

M'agraden els descobriments que fas per casualitat per la sorpresa que t'aporten. No te'ls esperes i pam! Ajudant a un nen a la biblioteca a fer una cerca sobre Xile vam descobrir que un dels plats més típics dels país és una amanida de tomàquet i ceba, com la que es menja aquí tan sovint, però amb la diferència que hi posen coriandre fresc. Quina casualitat, oi?

2 tomàquets amanida - 1 ceba tendra - coriandre fresc - oli i vinagre (en el meu cas, balsàmic) - sal
Peleu i talleu la ceba a llunes el més finetes possible. Renteu els tomàquets i feu-los a rodanxes. Trinxeu el coriandre. On serviu l'amanida, barregeu els tomàquets i la ceba i escampar el coriandre per sobre. Saleu i amaniu al gust.

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
quina casualitat més bona!!
Elisabet ha dit…
Bruja!!!!esto has de combinarlo con una empanada chilena!!!!
eli

Entrades populars