Mora

Al carrer Montmartre, que no al barri de Montmartre, es troba una petita colònia d'establiments dedicats a la venda d'instruments i delicatessen gastronòmiques. Sembla lògic, ja que al costadet es troba Les Halles, l'antic mercat i ara centre comercial.

Un d'aquests establiments és Mora, que amb més de 100 anys d'existència, posa a l'abast dels cuiners professionals i dels amateurs bojos pel menatge, quantitats ingents de material per realitzar les mil-i-una filigranes culinàries.

Fixeu-vos si no en aquesta foto, tot i que crec que no s'acaba d'apreciar bé, la quantitat d'olles, espàtules, paelles i ratlladors que es poden comprar en aquest prestatge.
I ni us imagineu la sala dedicada a la rebosteria, no seria pas per colorants, blondes, motlles per a pastissos -ep, també per a noces-...
I ara per Pasqua el tema estrella eren els motlles per fer figures de xocolata. Per suposat també n'hi havia amb multitut de formes, tot que i els ous guanyaven de llarg. Jo me'n vaig comprar una i demà us ensenyaré el resultat de la seva utilització...

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Adreça apuntadíssima! Muac.

Entrades populars