Broquetes de pollastre amb mel

Una recepta que permet menjar el pollastre de forma diferent i divertida i a més amb el puntet exòtic que li dóna la mel en caramelitzar. A nosaltres ens ha agradat molt!

2 pits de pollastre - 2 cullerades de mel - 2 cullerades de sèsam torrat - 2 cullerades de salsa de soja - 1 gra d'all - 8 pals de fusta per a broquetes - oli de girasol - sal

Tallar els pits de pollastre en filets, i després cada filet en tires ben gruixudes. Deixar marinar uns minuts en un plat fondo amb la salsa de soja, el gra d'all picat i una cullerada d'oli de girasol.

Punxar les broquetes en el pollastre donant-li forma de banos. Escalfar una paella prou àmplia per que hi càpiguen les broquetes amb una cullerada d'oli de girasol. Daurar el pollastre 2 minuts per cada banda. Afegir la mel en l'últim minut, rectificar amb una miqueta de sal i treure del foc de seguida.

Arrebossar les broquetes amb el sèsam i servir-les calentes. Jo les he acompanyat d'un arròs integral amb verduretes.

Comentaris

Anònim ha dit…
Ahir en vam menjar…
CRIS ha dit…
Iris una recepte fàcil i d'aquestes de fer dia sí i dia també,boníssima amb l'arros.
Salutacions
Anna ha dit…
si si, es pot fer per sopar entre setmana, sense massa complicació, però també pot ser un entrant o un segon plat boníssim per un àpat més assenyalat. Molt bona!

Entrades populars