Dits de bruixa

Ja fa molt de temps que hauria d'haver penjat aquesta recepta, però què voleu, a vegades una se n'oblida de les coses i avui remenant les fotos me l'he trobada, pobrissona, la d'aquests dits de bruixa que vaig fer per Halloween. I ara la penjo, un mes després...

100 gr de mantega pomada - 50 gr de sucre - 300 gr de farina - 2 ous - 1 pessic de sal - ametlles - una mica de melmelada - xocolata fosa

Amb la batedora de varilles barrejar el sucre amb els ous i quan estigui ben espumosa afegir la mantega. Processar-ho bé afegim la sal i a poc a poc la farina.

Fer una bola amb la massa i treballar fins que es desenganxi, si cal es pot afegir més farina. Es posa a la nevera mínim durant mitja hora perquè sigui més fàcil treballar-hi. Fem xurros, com si treballèssim amb plastilina i ho tallem mirant de donar-hi forma de dits.

Les ametlles ens serviran com a ungles. Les heu de apretar bé perquè si no a l'enfornar els dits, les ungles saltaran. Si als dits els hi fem uns petits talls encara seran més reals... Va, enfornem els dits a 180º durant 15-20 minuts. Els deixem refredar. Amb melmelada pintem els dits perquè semblin acabats de tallar de la mà de la bruixa. Particularment amb xocolata fosa vaig puntar les ungles d'ametlla, que així semblen més brutes.

Us recomano molt i molt que proveu de fer aquests dits perquè són realment bons i fàcils, i molt divertits perquè semblen de debó. Jo vaig veure aquesta recepta al genial bloc La cocina delokos.

Comentaris

Aurora ha dit…
Que divertits!
Hola, fa temps que de tant en tant xafardejo el teu blog, és delicios, però d'on treus el temps, jo també estic a biblioteques públiques i preparant opos..........
xaro ha dit…
Iris, semblen dits de veritat!!!!!
Que xulos t'han quedat!!
Com va el esguinç??
La cuina vermella ha dit…
Són esgarrifosament genials! :)
Mercè ha dit…
Iris, una amiga meva, la Dolors, els va fer... i la veritat és que fan molt respecte! Això sí, quan te'l poses a la boca són deliciosos! Ella a més, a sota l'ametlla hi va posar melmelada de maduixa i així encara era més sanguinós! ;)
Cuinetes ha dit…
Osti que guapos!
Haig de provar de fer-los, segur que els nens els hi encantaran!!

Iris, ets una artista!
El cullerot Festuc ha dit…
Iris, aquesta recepta ha estat molt de moda aquest Haloween..i és que tene un aspecte super real!!! T'han quedat fantàstics...no sé si me'ls podria menjar...jajaja!!!
Petunets,
Eva.
Gemma ha dit…
Quina angúnia!!! T'han quedat genials, semblen ben bé dits de veritat je je je... i la gent se'ls va menjar? ;)
Francina ha dit…
Hola Iris!!!!

Tot i que jo sóc més defensora de la "castanyera"... aquests dits ténen molt bona pinta i una llaminera com jo, segur que no els hi faría el despreci han d´estar bonísims!!!!

Quina "currada" no???

Que et milloris!!!!

Petonets!!!
Anna ha dit…
PODRIES DEDICAR-TE ALS EFECTES ESPECIALS CULINARIS!! FAN ANGÚNIA, QUE ÉS DEL QUE ES TRACTA!
FELICITATS
Iris ha dit…
Sí que fan angúnia! Però són molt bons de debó!

Entrades populars