Escudella d'hivern

Amb el caldo ja fet ens podem cuinar una escudella a la nostra manera o com més ens agradi, que sempre anirà bé per combatre el fred tan intens que ens ha caigut a sobre. Jo hi poso patata, cigrons o mongeta i fideus. M'encanta l'escudella!

Comentaris

Mar Calpena ha dit…
Tens les estovalles del Vázquez! Són totals...
Silvia ha dit…
MMmmmm!!! Sopeta calenta!! Que bé que va amb el fred que fa. Jo també en vaig fer una ollassa abans d'ahir i ens n'inventem una cada vespre. Amb pilotilles, amb bocinets de pollastre, amb ou picadet... Totes són bones les sopes amb un bon caldo!
Francina ha dit…
Hola Iris!!!

Com estàs??

Jo també sóc molt sopera i l´escudella barrejada m´encantaaaa!!! i amb unes bledes i el pollastre destriat, s´em escapa la llagrimeta de gust!!!

Petonets!!!!
bravecoast ha dit…
Joder si se nota que viene el frio eh, estamos soperos :D en mi casa como mi madre es manchega somos mas de cocidos, yo de niño no me gustaba pero ahora no me los salto. con el caldito los cigrones la mongeta (tambien hay patatas pero no me gustan tanto) y sobre todo luego el tocinito y la pelota. La carnicera de abajo hace unas pelotas buenisimas!
Los tres hermanos somos muy soperos, y cuando comiamos juntos todos haciamos clinck clinck clinck con la cuchara cuando acababamos, joder Iris si lo ves te asustas, eramos unas maquinas mwhaha :D
CRIS ha dit…
Com ve de gust aquesta escuedella amb la que cau, i molt calenta si us plau.
Ptnts
La cuina vermella ha dit…
I a mi el que més m'agrada és la carn d'olla, mira, ara en menjaria un plat.
El cullerot Festuc ha dit…
mmmmmm...m'encanta la sopa!!! deu ser de familia...pq el meu avi cada dia del món (estiu i tot) es menja un plat de sopa ben calent...que bona aquesta escudella!!!
Petunets,
Eva.
bravecoast ha dit…
Jojo por ciero, el mantel de las Hermanas Gilda, tremendo xDDD M.Vazquez, ¿hay algún libro que trate la vida de este señor? Porque los rumores que he escuchado sobre él eran de pelicula...

Entrades populars