Carpaccio d'estruç i pera conferència

Perquè no hi ha res millor que trobar-te un producte al súper que tinguessis moltes ganes de tastar. En el meu cas la carn d'estruç. Així que una pera conferència tallada amb la mandolina, intercalada amb la carn d'estruç ben fineta i unes llesques de parmesà. Nyam, nyam!

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
i què tal la carn d'estruç? naltros no l'hem tastat mai!!! a què se sembla a pollastre??
CRIS ha dit…
Ja ho pots ben dir, nyam, nyam,boníssim, a quin supermercat es troba la carn d'estruç?.
Salutacions
bravecoast ha dit…
jo que buena pinta, pero la pera no se, me echa un poco 'patras' jaja
Iris ha dit…
L'estruç em va agradar molt, Cris la vaig comprar al Bonpreu i amb la pera queda molt bé, de debó Bravecoast...

Entrades populars