Amanida de rúcula, pernil ibèric, parmesà i vinagreta de quicos

Últims talls del pernil i del parmesà amb la meva adorada rúcula.
Per a la vinagreta de quicos: fer miques els quicos amb la mà de morter, deixar marinar amb oli i reducció de Pedro Ximénez.

M'encanta aquesta amanida!

Comentaris

CRIS ha dit…
A mí també m'encanta, és el tipo d'amanides que m'agradan,són una fan de la ruccula, no em canso mai de menjarla. Ara mateixcomrpo una borsa de quicos i ho proba a l'hora de menjar, quina bona idea de vinagreta.
Salutacions
Francina ha dit…
Hola Iris!!!!

Com estàs??

Jo també sóc una fan incondicional de la rúcula, m´encantaaaaaa!!!!!

Probaré aquesta amanida, de ben segur, fa una pinta...:O!! per cert, em pots explicar com es fa la reducció de Pedro Ximénez????

Gràcies Iris!!!

Francina.
bravecoast ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
bravecoast ha dit…
yo substituire el parmesano por el qeuso de cabra :D no tengo nada en contra el parmesano, pero en ensaladas el queso de cabra me vence...

¿iris, que es reduccion de Pedro Ximenez? :$ :$ explicamelo por favor, que quiero probar hacerme esta ensalada
xaro ha dit…
Jo la faig amb rúcula i a vegades amb espinacs crus que tb queda molt bona!!!!!
El cullerot Festuc ha dit…
mmm...quina amanida més bona!!!
Petunets,
Eva.
Iris ha dit…
A veure, per als ansiosos que volen saber com fer la reducció de Pedro Ximénez: us passo l'enllaç a la pàgina web on jo ho vaig aprendre:

Cómo hacer reducción de Pedro Ximénez

Si no trobeu Pedro Ximénez també podeu provar amb vinagre de mòdena que també és molt bo!
Gemma ha dit…
Amb productes de qualitat, segur que qualsevol plat queda bo. I amb un bon pernil, un bon parmesà i aquesta vinagreta, l'amanida que has preparat és un plat de festa!
Mietta-Svetlana ha dit…
o, me has dado la idea, me han dado un manojo de rucula y pensaba - que hacer con ella...
Marta ha dit…
Hola Iris,
Aquesta recepta està boníssima, l'he fet aquest cap de setmana!! Però com que no tenia Pedro Ximénez i la reducció de mòdena l'havia fet un cop i va quedar massa fort, vaig fer-ho amb vi d'Oporto i va quedar boníssim! Molt bona idea!

Entrades populars