Galetes de pernil, formatge i ceba

Vaig veure aquestes galetes al bloc Cuina, cuina, cuina... i vaig pensar que les havia de fer ràpidament perquè tenien una pinta espectacular. I tenia raó. Us les recomano perquè el resultat és molt bo i són facilíssimes de fer.

Us copio la receta tal qual:
  • 1/2 de llevat Royal
  • 50 g de mantega fosa
  • 150 g de manxego ratllat
  • 100 g de pernil ibèric tallat a dauets ben petits
  • 1 ceba ratllada
  • 1/2 got de llet
  • 2 rovells d'ou
  • sal i pebre
Primer de tot tamissem la farina i la barregem amb el llevat. Ho posem en un bol i afegim la sal, el pebre, la mantega fosa, el formatge ratllat, el pernil, la llet, 1 ceba ratllada que haurem sofregit amb una mica de mantega i els rovells d'ou i ho barregem ben barrejat, fins a obtenir una massa ben homogènia. Un cop ben amassat estirem la massa amb un corró, deixant un gruix d'1 cm aproximadament i els donem la forma que volguem. Coem les galetes al forn, ja preescalfat, durant 9 minuts a 200º.

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Iris, estas molt disciplinada, no pares de fer receptes i aquestes galetes salades són la bomba!!!
Iris ha dit…
Ai, sí, vermells, últimament no paro de cuinar, però és que cada vegada m'agrada més!
oriol ha dit…
Només van quedar cinc galetes per fer la foto, i la resta...?

Entrades populars