Coca Anne

Durant l'última classe de la Mireia Carbó, un dels alumnes va mencionar que per època de revetlles a part de les típiques coques tradicionals, també era molt gustós menjar coques salades, com per exemple les de recapte. I va sortir, com un bolet al mig del bosc, aquesta recepta: la Coca Anne. Una recepta que podeu trobar al llibre de la Mireia, La cuina salvavides.

I la seva elaboració és tan senzilla com estirar pasta de full posar-hi formatge cheddar per sobre, que ho cobreixi tot bé, tomàquet i una mica de orenga o farigola. S'enforna durant uns 20 minuts a 180-200 graus i a menjar-se-la, que trobo que és molt millor calenta.

A la foto es pot veure una versió individual que vaig fer per l'Advocat, però una de ben grossa la vaig portar a casa l'Esther i el Rubén per Sant Joan i va triomfar!

Comentaris

Cheto Cheta ha dit…
Umm que rica! a ver si compro más hojaldre y la preparo porque tiene una pinta deliciosa!
Anònim ha dit…
Gràcies per la recepta, segur que la faig perquè estava boníssima! Llàstima que el Rubén no la podrà tastar fins finals d'agost que és quan ens tornarem a veure, snif, snif..
Mamba frita
Gemma ha dit…
Ben facielta i boníssima! El Manel de Cuinar és generós n'acaba de fer una de semblant...
Les coques salades són un recurs perfecte per aquests sopars de revetlla, oi? Ja m'ho imagino que va triomfar :)

Entrades populars