Spinach and brie chicken

Ups, m'havia oblidat de carregar el text de la recepta... Bé, com diu la Gemma, aquest pollastre és ideal per a un pica-pica d'estiu i a sobre és súper fàcil de fer!

tants filets de pit de pollastre com vulgueu - fulles d'espinacs fresques - formatge brie - pernil dolç - formatge emmental - i tot allò que vulgueu que faci de farcit...

A una safata de forn poseu una mica de paper d'alumini i el pinteu amb oli. Hi poseu els filets de pollastre i els salpebreu. Poseu el farcit: jo en vaig fer de dues classes: fulles d'espinacs i formatge brie i pernil dolç amb formatge emmental. No carregueu gaire el pollastre perquè ara l'hem d'enrotllar i se'ns desbordarà. Assegureu la forma de rotllo amb un escuradents i enfornem durant 10 minuts fins que veiem que el pollastre està daurat, a uns 180ºC.

La recepta original és del número 52 de la revista Everyday Food de la Martha Stewart, però si no teniu la publicació podeu llegir la recepta en anglès, aquí.

Comentaris

Gemma ha dit…
Mmm! Quin bocadito més bo! Genials per un pica pica de festa...
Els has fet al forn o fregits?
oriol ha dit…
S'ha de repetir...
Snur ha dit…
Ohhh quina recepta més bona!!Intentaré traduir la recepta amb el anglés perquè té molt bona pinta...

Entrades populars