Fettucine Alfredo

Una de les coses que més m'agrada d'internet és que et permet accedir a molta informació allà on siguis. Les distàncies s'escurcen una barbaritat. Doncs bé, confesso que sóc una fan de Martha Stewart i una adicta als seus programes de televisió i revistes. Així que quan arriba el dia em connecto i veig el Martha Stewart Show i sempre trec alguna idea per cuinar o per fer a casa qualsevol coseta per decorar. No sé per què, però m'agrada.

La setmana passada el programa de Martha Stewart van dedicar el seu temps a la pasta, el Chef Pasta Show i m'ho vaig passar teta. Van convidar grans xefs que van cuinar en directe les receptes. L'Advocat està contentíssim, com que el seu mantra és pasta, pasta, pasta! doncs no para de demanar. El cap de setmana li vaig fer aquesta recepta de pasta, que ja aviso, no està indicada per a tots aquells que estigueu fent l'operació bikini.

Vaig decidir cuinar uns Fettuccine Alfredo perquè són molt fàcils i ràpids de cuinar. Us tradueixo la recepta per a tots aquells que tinguin dificultats amb l'anglès. Tot i això, al final de l'entrada podeu trobar l'enllaç al vídeo de la recepta que us aclarirà qualsevol dubte. Ja ho diuen que val més una imatge que mil paraules, oi?

Per a dues persones: 240 gr de fettuccine - 120 gr mantega pomada - 120 gr de formatge parmesà - sal i pebre

En una olla amb aigua bullint afegiu una cullerada de sal. Quan arribi a punt d'ebullició un altre cop, afegir els fettuccine i coure segons les instruccions del fabricant o fins que estiguin al dente.

En un bol barregeu amb les barilles elèctriques la mantega pomada i el formatge, durant un parell o tres de minuts. Quedarà una pasta suau i grumosa. Poseu una mica de pebre, al gust.

Un cop els fettuccine esiguin cuits, no els passeu per un colador. Agafeu-los amb unes pinces o amb una cullera dentada, d'aquelles de pasta i poseu-los al bol amb la pasta de mantega i formatge. L'aigua que rellisqui dels fettuccine lligarà la salsa mentre barregeu la pasta amb la mantega i el formatge. Procureu que tots els fettuccine quedin ben barrejats i serviu immediatament. Si us encanta el formatge, encara podeu espolvorejar amb una mica més de parmesà.

Aquí podeu consultar la recepta i veure el vídeo on Martha Stewart els cuina al seu programa.

Comentaris

Cheto Cheta ha dit…
Jooo que rica esta receta! tienen muy buena pinta! Y pensar que a mí hace unos años no me gustaba la mantequilla y que ahora que ya no puedo comer toda la que quiero me gusta muchísimoooo jejeje. Bueno probaré de hacerlos algún dia...se podria sustituir la mantequilla por margarina???
Iris ha dit…
Pues no sé, pero el gusto será completamente diferente...
oriol ha dit…
PASTA, PASTA, PASTA...!!!

Entrades populars