Patatas a lo pobre y a lo rico

2 patates per persona - 1 ou per persona - xoriço i pernil ibèric tallat a daus

1. Fregir lleugerament el xoriço i el pernil. Reservar. D'altra banda, pelar i tallar les patates a rodanxes finetes, però sense passar-se.

2. Fregir-les i reservar-les també. Fregir els ous i quan estiguin a punt de quallar afegir les patates, el xoriço i el pernil. Remenar-ho tot bé. I disfruteu.......................................................

Un clàssic a Madrid que vaig menjar molt a gust al restaurant Terra Mundi

Comentaris

Ibán ha dit…
Jarrl... esto es de las cosas que me motivan a mí, gastronomía de la buena :) ñam y ñam!!
Yo esto lo veo con bien de sal por encima, pero bien de ella, que sea casi excesivo...y con muuuucha cerveza, pero "¿1 ou per persona?" amoshombre...los de Bilbao con un ou no tenemos ni paempezar ;)
Ester ha dit…
Aquestes patates són de la dieta del bikini? noia quina pinta!Deuen estar per lleapr-s'hi els dits
Ester
Iris ha dit…
Sí, nena, aquestes patates són molt bones, però per a l'operació bikini res de res...

Entrades populars