Llom amb salsa de maduixes i poma

A l'últim número de la revista Comer Bien, el 152, hi ha un article de cuina amb maduixes molt interessant amb receptes que tenen molt bona pinta. La que més em va cridar l'atenció aquesta salsa per acompanyar la carn. Ens va agradar molt!
Com a bibliotecària us he de dir que aneu a buscar la revista a les biblioteques, que estan subscrites a diversos títols de revistes culinàries, així estalviareu!


2 talls de llom per persona - 50 gr de maduixes - 1 poma golden - 1/2 cullerada de mel - 4 cullerades de salsa de soja - 25 gr de pinyons - oli d'oliva - pebre i sal

1. Rentar les maduixes sense treure el peduncle i tallar-les a quarts. Pelar la poma i tallar-la a daus petits.

2. Salpebrar la carn. Escalfar un rajolí d'oli i fregir els talls de llom 2 minuts per cada banda. Reservar-los.

3. A la mateixa paella, cuinar a foc suau les maduixes amb la poma, la salsa de soja, la mel i un polsim de pebre durant uns 15 minuts. Triturar la salsa.

4. Disposar els pinyons a una paella antiadherent sense oli i torrar-los fins que siguin lleugermant daurats. Moure sovint per evitar que es cremin o s'enganxin a la paella.

5. Repartir la salsa de maduixes a la base del plat, posar a sobre el llom i a sobre els pinyons torrats.

Comentaris

Ester ha dit…
Un plat molt original i molt modern, i això de les revistes a la biblioteca és una bona idea.
Una abraçada
Ester
Anna ha dit…
M'agraden molt tots els ngredients, així que la combinació ha d'estar de muerte!

petonets!

Entrades populars