Trinxat de col, patata i cansalada

1/2 col - 1/2 quilo de patates - 2 trossos de cansalada viada - 1 gra d'all - oli i sal

1. En una olla amb aigua bullint, tirar-hi la col. Per estalviar-me el netejar-la i trossejar-la jo utilitzo la col congelada que ja ve preparada per coure. Afegir les patates, pelades i trossejades, deixar-ho bullir vint-i-cinc minuts.

2. Escórrer i en una paella o cassola, el que us vagi millor, xafar-ho perquè quedi tot ben barrejat.

3. En una paella amb oli, sofregir el gra d'all (jo no el pelo, sinó que li faig un cop amb el ganivet i així no es crema) i la cansalada. Un cop daurats, treure l'all i afegir a la cassola amb la col i la patata. Barrejar-ho bé i a menjar!

Comentaris

Anna ha dit…
hola Iris! Passa pel kiwi per recollir un regalet ;)

Entrades populars