Spaghetti d'en Peponne

Una nova recepta de pasta amb una salsa amb base de tomàquet que es lleugera i una miqueta picantona, curiosa...

150 gr d'spaghetti - 35 gr mantega - 25 gr formatge parmesà - 1 trosset de bitxo basc o un polsim de pebre de caiena - 3 cullerades de tomàquet al natural triturat - 1/2 copa de vodka - 100 cc de crema de llet o nata líquida - sal i pebre

1. Posar la pasta a coure en abundant aigua bullent, lleugerament salada, i remeneu-la de tant en tant mentre duri la cocció.


2. Mentre la pasta es cou, preparar la salsa: en una paella força grossa escalfeu la mantega, quan s'hagi fos posar-hi el bitxo i el tomàquet i remenar contínuament perquè no es cremi.

3. Després afegir la crema de llet, sense deixar de remenar. Quan arrenqui el bull, abocar-hi el vodka. Després d'una estona tirar-hi el formatge ratllat, remenar bé, afegir un pessic de pebre i ajustar de sal.


4. Retirar-ho del foc mentre esperem que la pasta es cogui. Quan sigui cuita al seu punt, al dente, escórrer-la, abocar-la a la paella de la salsa, tornar-la al foc i remenar bé. Servir-la en una safata calenta.

Comentaris

Marona ha dit…
Aquesta recepta es la que em va fer el meu Tonisito per conquistar-me... jejeje... ja s'ha convertit en un dels nostres clàssics.

Entrades populars