Tortellini a la Cardinale

Seguint amb l'obsessió per la pasta del meu nòvio, i com que ja m'acabaven les receptes, he hagut de fer recerques a la biblioteca per trobar més material. Us deixo una recepta nova:

1 paquet de tortellini - 50 gr de cansalada viada - 2 ous - 1/4 dl d'oli d'oliva - 25 gr de formartge ratllat (parmesà, gruyère o emmental) - sal i pebre

1. Batre els ous amb el formatge ratllat, una mica de sal i un pessic de pebre. Reservar.

2. En un cassola amb l'oli, sofregir la cansalada tallada a tires. Retirar del foc i mantenir-la calenta.

3. A part, coure la pasta en abundant aigua bullent amb sal. Quan sigui al dente, escorreu-la i aboqueu-la a la cassola del sofregit. Afegir l'ou batut i remenar ràpidament.

4. Posar la cassola al foc i anar remenant mentre s'escalfa. Retirar quan l'ou comenci a prendre's. Es serveix tot seguit.

Comentaris

Entrades populars