Pollastre amb cervesa

Copio la recepta que vaig cuinar fa uns dies directament del llibre Las mejores recetas baratas: cocina cotidiana. L'únic element que he modificat són les quantitats perquè per a dues persones em semblaven excessives. A veure si us agrada, a nosaltres ens va convéncer:

un pollastre de kilo i mig
una ceba gran
dos pastanagues
un gra d'all
100 gr de llard de porc
pebre
sal
200 ml de cervesa

Posar el llard a escalfar en una paella i daurar els trossos de pollastre. Afegir la ceba picada, el gra d'all i les pastanagues tallades. Salpebrar. Daurar durant uns cinc minuts. Afegir la cervesa i, si és necessari, una mica d'aigua i coure lentament durant tres quarts d'hora, vigilant que la salsa no es quedi seca. Treure els trossos de pollastre i colocar a una safata. Passar la salsa per un passapuré i servir molt calent. Es pot acompanyar amb patates i arròs.

Comentaris

Entrades populars