La Granja

Les granges són establiments de gran tradició a Catalunya. Ofereixen esmorzars i berenars on els plats més típics són la xocolata calenta, un plat de nata acabada de muntar, melindros, un suís o una ensaimada. Per a mi són força més acollidores que les pastisseries o els salons de te, i són d'un ambient que et transporta a èpoques on les coses estaven ben fetes, i amb productes de casa.

A Barcelona en tenim de molt mítiques, de les que en altres temps tenien l'estable amb les vaques a la rebotiga, i entre aquestes es troba La Granja. Situada al carrer Banys Nous, l'establiment és centenari (més de 130 anys!) i conserva com a element decoratiu tots aquells estris i objectes publicitaris de l'època de la iaia. Al fons del local, fins i tot, una de les parets és part de la muralla romana de la ciutat!

La Granja
C/Banys Nous, 4
Tel. 93 302 69 75


Entre les exquisiteses que es poden degustar a La Granja, em vaig apuntar a la Barcelona Moleskine City Notebook (...): la increïble varietat de tes disponibles, mantega i melmelades fetes a la casa, batuts de tota la vida i d'altres més innovadors com el de nata, nous, mel i plàtan, i és clar la xocolata. La de sempre, desfeta i acompanyada de melindros, xurros o croissants, i d'altres per a valents com la xocolata amb xili o la xocolata amb menta. Molt interessant per als que fan dieta, fan racions mini tant de suïssos com de xocolata.

També ofereixen entrepans mítics com el bikini, crêpes dolces i salades, truites... És bastant complicat decidir-se!

El suís!

Comentaris

Ro ha dit…
Quina pinta aquest suís... em venen ganes de tastar-lo. I sí, un lloc ben xulo

Entrades populars