Sopa d'au amb galets i mandonguilles

Per fer les mandonguilles he utilitzat: 125 gr de carn picada (barreja de porc i vedella), 1 ou, 1 gra d'all, 1 mica de julivert, 25 gr de molla de pa remullada amb una mica de llet, farina, sal i pebre.
Barrejar la carn picada amb l'all i el julivert picats, l'ou i la molla de pa escorreguda. Treballar la carn fins que sigui una pasta homogènia. Donar forma a les mandonguilles. Enfarinar-les lleugerament i a un cassó coure-les amb caldo, just per cobrir-les, durant 10 minuts. Retirar-les del foc i reservar. Amb la resta del caldo coure els galets i quan ja siguin al punt afegir les mandonguilles i deixar que s'escalfin 5 minutets.

TRUC: les mandonguilles feu-les petites perquè així no trigaran tant a coure i no hi ha perill que es trenquin.

Comentaris

oriol ha dit…
BRUTAL, ESPECTACULAR, FASCINANT!!! en vull més...
Cheto Cheta ha dit…
És sopa de nadal!!

Entrades populars