La Chitarra

La Chitarra és un obrador de pasta fresca situat al cor del barri de Gràcia que porten una parella italiana de la regió d'Abruzzo.


Venen diferents tipus de pasta fresca des de macarrons i spaghetti d'ou fins a pasta farcida segons els productes de temporada i gnocchi de patata.


També disposen de salses i productes cuinats i envasats artesanalment com oli d'oliva verge, formatge en conserva, tomàquets secs...

A banda de la pasta també elaboren salses fresques de tomàquet, bolonyesa, napolitana, de formatge, de ceps; lassanyes vegetals, postres típics italians, i parmesà autèntic que venen a trossos.

Aquesta és la pasta que ens vam endur cap a casa farcida de provolone i sobrassada. Era boníssima!

I si ets l'encarregat de fer un sopar especial, també es pot trucar i reservar el menjar per emportar a casa (650 88 47 18).

Comentaris

oriol ha dit…
si senyor, pasta de debó!
Anònim ha dit…
Et recomano especialment, la pasta fresca, el.laborada a má que fan unas veinas mevas al carrer Montsió. Es diu La Massa, son dues noies. Especialistes en Pastas Italianas de davor, fan salsas cassolanes i uns plats de sucar el pa!!!.
Digali que vas de part meva soc la Eugénia.Petons.

Entrades populars