Papabubble

Un de les botigues més originals de la ciutat per al meu gust, Papabubble, caramels artesans. Els propietaris de la botiga realitzen caramels i llaminadures de manera artesanal seguint la tradició del seu país d'origen, Austràlia.

La idea va sorgir a Sidney on l'empresa va obtenir força èxit obrint després 5 cinc botigues i una franquícia que es va estrendre fins a Tòquio i a Amsterdam.
La botiga de Barcelona tenia l'objectiu d'aconseguir un definitiu salt internacional i amb l'èxit conreat a la ciutat obrirant properament una botiga a Nova York.

Papabubble no és un obrador de caramels que es caracteritzi per la gran productivitat de les seves llaminadures sinó pel seu caràcter únic, doncs de les 52 varietats de les que disposen se'n poden trobar existències limitades. I és que a Papabubble busquen crear un producte únic. Un altre punt al seu favor: diversos cops al dia cuinen els caramels a la vista dels clients que hi hagi a la botiga. Tot un espectacle.

Recomanació: els caramels de cola són espectaculars, només els hi falten les bombolles! També són molt recomanables els caramels especials que coincideixen amb festivitats, celebracions, efemèrides, fets polítics i socials, etc.

Papabubble
c/Ample, 28
08002 Barcelona
de dimarts a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20.30h
dissabtes de 10 a 20.30h
diumenges de 11 a 19.30h
tanquen els diumenges i tot el mes d'agost


Comentaris

Margot ha dit…
Hola! De verdad esta tienda es espectacular!
Me encantó ver como hacen los caramelos.
Es todo un show.
Besos.
Margot

Entrades populars